Известие

Collapse
No announcement yet.

пааак проблем !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това кабелче най-вероятно отива в помпата ( ако е електронна ! ) , и ако е от тая свещ проблема няма да се разминеш леко и тънко...
    успех !
    Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
    АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
    АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
    eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

ами значи преди 20 мин. си я взех, майстора които я прави го нямаше и другия дето ми я даде каза нищо не дължиш, не знам кво е сменял и кво е правил, без пари ми е щото е познат на баща ми,вече само там ше ходя !!!

Comment

Първоначално публикувано от life style Покажи съобщение
        ами значи преди 20 мин. си я взех, майстора които я прави го нямаше и другия дето ми я даде каза нищо не дължиш, не знам кво е сменял и кво е правил, без пари ми е щото е познат на баща ми,вече само там ше ходя !!!
        То това е добре , ама все пак какво и е било на колата ???
        Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
        АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
        АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
        eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0

Comment

не знам, майстора го нямаше като я взимах, и никой нищо не ми каза, само знам че имам 1 свещ за смяна, ама той не ми я сменил щото не се занимавал с тва !

Comment

Марияне от къде ги копаш тия майстори дето не се занимават с това ?
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
              Марияне от къде ги копаш тия майстори дето не се занимават с това ?
              ами, тои човека си е еладжия по принцип, ама така ми каза баща ми че не се сменял нишо друго освен жички, ама иначе ко , пак съм си на кирия, щяха дам е обръснат поне 50 франака ако бях я закарал некаде другаде,както галин от "КИРОВ" щял да ми оправя запалката в колата за около 5-6 часа, ебах таа запалка, 2 жици има е, кви са тес часове, сметни ги по 25лв на час и ко праи - към 150лв, и тва само за запалката, кожедер!, не стига че ми взе 100лв да ми оправи климатроника ами и след 2 седмици пак се прецака, аман от такива, поне знам че тоя е познат и пари не взима за труд, само за части, ся ф таа криза секи дере от всякаде!!

Comment

re

за да не се пуска но ва тема иска да пи там за така наречената "умна дюза" име дадено от майсторите на коли.Та тая дюза я имат колите с електрона помпа и като направи бела след извесно време след запалване колата губи мощност но не винаги и за мен поне проблема е много интересен.Това са доводи по работата на едно гранд чероки 2,5тд което е със същият мотор.Е с някой разлики естествено като буксата на дюзата и дебитомера и т.н. но като цяло мотора е същия.Мен ме достраша да отрежа кабела на моята дюза зада го пробвам.Ми четох много ама нищо и не разбрах общо взето.Писах го на търсачка зада не зада не задръствам темата ама го няма.Предполагам че всеки с електрона помпа ще го интересува
                Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                166 2.4 JTD '02
                164 2.5 TD '98 ex
                Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Какъв е въпроса всъщност?
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

като цяло за какво служи и какви проблеми създава все пак сам с такава дюза.
                    166 2.4 JTD '02
                    164 2.5 TD '98 ex

Comment

Ахааа...
                      Служи за обратна връзка на компютъра - да се определи точния момент на впръскване. И според това се коригира аванса във всеки един момент. Най-често май прекъсва намотката вътре. Дизелджиите ще кажат колко ома трябва да е тази дюза точно. На подобни е 90-130 ома. Отделно с осцилоскоп може да се види дали и какъв сигнал дава при работа. И понякога проблема не е от нея - тя е здрава примерно, но при понижено налягане на впръскване (например проблем с помпата) сигнала не е коректен.
                      Last edited by didod; d.m.y г., 19:52.
                      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

мерси за изчерпателния отговор.
                        166 2.4 JTD '02
                        164 2.5 TD '98 ex

Comment

Working...
                        X